2025 28. kitabı
Merhaba kitap severler; Yazarın ikinci kitabı ve benimde tanışma yolculuğum olan, kendi anılarından derlediği bir kitapla geldim. Tam olarak otuz sekiz anıdan oluşan bu kitapta hayatın içinden parçalar bulacağınızı, toplumsal mesajların satır aralarında verdiği mesajlar, bir babanın üzerine düşen rolü, bazen oyun arkadaşının hayatı erken öğrenip tükenmesi, kimi zaman bir sahnede oyunundan dem vurmuş.Tamamen eskiyi yad edip özlemlerini kaleme döküp duygudan duyguya geçiçeğiniz sıcacık satırlardı. #altınıçizdiklerim "Tam o sıralar, ben daha dünyada yokum, babam genç, yanıyoe bu kağir ev. Dar bir sokak, başka bir evde başlayan yangın sıçrıyor, itfaiye gelene kadar kül oluyor. " "Sanki hepsi azınlık komşularıyla birlikte bu topraklardan göç etmiş gibi. " "Yaş döneminin etkisiyle tuhaf bir dağıtma hissi oluyor insanda, bir de o kıyafetlerden, palto lardan, çekenlerden kaçma dürtüsü. " Kitap , ve sevgiyle kalın... kitapfisiltisi sevtap @inkilapkitabevi Cem Davran #Bugidişgidişdeğil #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#etamin #fyp#kitapoku #reklam#değil #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2025 Okuma Raporları
Bu Gidiş Gidiş DeğilCem Davran · İnkılâp Kitabevi · 202525 okunma