Puan vermedi·180 syf.····Okunma: 06 Mart 2025 00:41 #kübranınkitabı merhaba kitap dostlarım vampirler, goblinler, cadılar ve kurt adamların olduğu kitapları okumayı sever misiniz ben çok severim sizi de seviyorsanız eğer sizi o zaman Görvels kasabasına davet ediyorum, gerçekle kurgunun iç içe çok güzel anlatıldı ölümcül ritüel adlı bu kitabı okumaya hazır mısınız?
Şimdi biraz kitaba geleyim kitabın baş karakteri katre okulda yaşadığı bir sorun nedeniyle Görvels kasabasında yaşayan büyükanne büyükbabasının yanına taşınır fakat işler hiç istediği gibi gitmez. Bir anda bir şeyler görmeye başlar ve çok geçmeden onlar gerçek olur. Ailesinin tamamını kaybeder ama bunlar da öyle basit değildir, hepsi esrarengiz şekilde ölmüştür ve bu kasabada böyle ölümler çok sık görülmeye başlar. Aslında katre yarı cadı yarı vampirdir ama güçlerini yeni keşfetmeye başlar. Ve kasaba git git gide karışmaya ve ölümler artmaya başlar bakalım gücünü fark eden katre kasabayı kurtarabilecek mi? Ya da sonu kasabadakiler gibi mi olacak? Belki de yazarın kitabın sonunda dediği gibi;” her karanlığın içinde bir ışık saklıdır ve o ışık, doğru zamanda yolunu bulacaktır.” bakalım katre bulabilecek mi?
Yazarımız çok genç olmasına rağmen ve ilk kitap olmasına rağmen ben kitabı gayet beğendim bu yılı fantastik ile ilan etmişken böyle güzel bir eser okumak beni mutlu etti doğrusu. Kitapla ilgili tek şunu söyleyebilirim eleştiri babında kitap kısa olduğundan belki de karakter Çoktu hikayelerine tam adapte olamadan başka karaktere geçmek zorunda kaldık biraz o yordu onun dışında gayet kurgusu içeriği benim için güzeldi.
Başta dediğim gibi bu tarz okumaları seviyorsanız yorumundan sonra merak ettiyseniz sizi hemen Görvels kasabasına alalım.
Bence yazarımız ikinci kitabı da çıkarmalı da yani çok merak ediyorum devamını da nasıl olacak kasaba kurtulacak mı ?