YILDIZ TOZU II - İREM USLU
İki kitaplık aşk türündeki bir serinin ikinci kitabıdır.
Türü: Romantik Roman
Sayfa Sayısı: 480
#kitapyorumum
Serinin ikinci kitabı olan bu eser, okuyucuya ilk kitapta temeli atılan aşkların tadına varmayı sunuyor.
Sayfa sayısı ve kalınlığı neticesi gözünüzü korkutmasın. Yazarın akıcı anlatımı ve diyalog sıklığı okumayı kolaylaştıran en önemli etkenlerden.
Eserin bu kadar kalın olmasının sebebi yazarın her karakteri yan karakter olmalarına rağmen aşklarına ve huzura kavuşturmaya çalışması bence…
Aşkı doyasıya okumak isteyenlere, şöyle güzel bir romantik olsa da hem gülümsesem hem de şöyle nefretten aşka giden bir roman okusam istiyorsanız tam size göre bir eser.
Okuyacaklara şimdiden Afiyet, Bal ve Şeker Olsun
#alıntı
“Evim ol Evren, Gel artık.”
“Çünkü sen ve ben Güneş’le Ay gibi tutulduk birbirimize…”
“Sen sadece benimsin; ruhun, kalbin, sevgin her halin benim!”
“Biri gökyüzünde yapayalnız olduğunu düşünen bir yıldızdı ve asla onu duaları kadar çok sevecek YILDIZ TOZU’nu bulamayacağını düşünüyordu. Geceleri gökyüzünde ışıllayarak umutsuzca parlarken ışığının kaynağı çok yakındaydı aslında ama bilmiyordu.”
#konusu
Hayal, ilk kitapta çekişmeler ve sürtüşmeler yaşadığı; her koşulda ve şartta çekildiği Evren Aksel ile sonunda bu kitapta aşkına sahip çıkıyor.
İntikam, kötülük ve nefret üçlüsüne çekilmeye çalışan bu çift her şeyin üstesinden gelmeye başlıyor.
Aşklarını gizli bir evlilikle mühürleyen çiftimizi bu kitapta ölüm kalım, aşk ve ihtiras savaşları bekliyor.
Esin ve Selim, İnanç ve Eylem aşklarına da bu eserde şahitlik ediyoruz. Sıcak ve hafif bir tebessüm eşliğinde mutlulukla ilerliyoruz.