2025 25. kitabı
Merhabalar Efendim. Sizlere #belladonna serisinin devam kitabı olan #foxglove 'un #kitapyorumu ile geldim. İlk kitabın sonunda işlenen bir cinayet ile kaldığımız yerden devam ediyoruz seriye. Ve bu sefer aramıza Ölüm karakterinin kardeşi Kader de katılıyor. Kader, yıllar önce sevdiği kadının canını alan Ölümden intikam almak istiyor. Ve bunu da Signa'yı ondan alarak yapmak istiyor. Ama aslında bu intikamın altında çok farklı nedenler yatıyor. Belladonna benim için, seriye giriş kitabı olduğundan ve evrenini anlamakta zorlandığım için yavaş geçmişti. Ama bu kitap da tam tersiydi. Gayet akıcı ve heyecanlı başladı. Bir devam kitabı için gerçekten beklediğimden güzel yazılmış ve tempo hiç düşmemişti. İlk kitaptan sonra daha neler olabilir ki demiştim ama bu kitap beni şaşırttı. Kader karakterinin kitaba girmesi ile getirdiği bazı olaylar oldu ve bu anlarda Signa'ın sevdigi adam ile Kader arasında kalmasından pek hoşlanmadım. Olay aşk üçgeninde dönecekti ki son anda yönünü değiştirdi. Ölüm karakterinin sahnelerinin az olması da bu aşk üçgeni konusunda okuyucuyu şüpheye düşürdüğünü düşünüyorum. Yer yer durağın, yer yer ise soluksuz okunan bir kitaptı. Ölüm ve Signa karakterini okumayı daha fazla isterdim ama Blythe ve Kader'i de okumayı çok sevdim. Sahneleri çok güzeldi. Bu sefer olacak olan ters köşeyi erkenden fark edip finalde çok fazla şaşırmadığım için kendimi ayrıca tebrik ediyorum. 3. kitap yani Wisteria Kader ve Blythe'nin kitabı. Tam bir düşmandan aşka okuyacağımı hissediyorum ve bunun için baya heyecanlıyım. Bazı sahneler üstü kapalı yazılsa da yinede 16 yaş ve üzeri okuyucular için uygun olduğunu söyleyebilirim.
FoxgloveAdalyn Grace · Artemis Yayınları · 2024398 okunma