·329 syf.····Okunma: 08 Mart 2025 15:29 Red Alert Rockstar Romance adlı serinin ilk kitabı kendileri dil anlatım ana çift genel konu gayet güzeldi . Niye 7 verdim çünkü yazar burada bir Rock grubunun elemanını anlatırken yan bir grubun adamlarını konuya dahil etmiş . Tonla karakter var ve arada ana çift boğuluyor resmen akışın içinde .
Red Alert yeni ama oldukça ünlenmeye başlamış bir grup Nash grubun vokalisti ve aynı grupta olan klavyeci hatunla çocukluk aşkıymışlar . Yani bu çift habire okuduğumuz çocukluktan tanışan ve çok aşık olan çiftlerden . Neyse kız cart diye gidip başka bir adama aşık oldum diyerek Nash'i terk etmiş altı ay önce grup bunu basından gizliyor . Nash bununla baş etmeye çalışıyor olay zaten kötü birde aynı grupta oldukları için atlatması zor . Bunlar bir clip için seçme yapıyorlar Adestria bu seçmelere giden aslında matematik profesörü olan kadın karakterimiz . Hatuna bayıldım bu arada hem güzel hem akıllı kitapta tek kere bile saçmalamadı . Gerçi Nash'te okuduğum en düzgün Rock serisi karakterlerindendi . Adestria'nın elinde hayatında yapılacaklar listesi var deli manyak şeylerle dolu liste . Kitapta neredeyse sonlara kadar bu liste niçin yapılmış tam anlamadık . Bu seçmelerde çift karşılaşıyor ama Adestria tam kazanacakken olmuyor . Sonrasında gerçekten denk gelişlerle süren karşılaşmalar yaşanıyor . Bunların olay arkadaşlıkta tutalım durumu takılalım şeklinde sürmeye başlıyor kızın listesine Nash yardım ediyor falan . Fakat aralarında müthiş bir çekim var bu arada Nash'in eski dayaklık sevgilisi sanki kendi adamı aldatmamış gibi kıskançlıklar pislikler her haltı yapıyor . Dediğim gibi konu akış karakterler nefisti karmaşa olmasa 9 puanlık kitaptı . Sonunda ufak tefek drama ve listenin sebebini öğrendik .