·502 syf.····Okunma: 09 Mart 2025 20:02 Yazarın Underworld adlı yeni serisinin ilk kitabı kendileri ve büyük umutlarla başladığım kitap benim için büyük patladı . Şimdi öncelikle yazarı ciddi seviyorum .
İlk Ruthless Stranger kitabını okumuştum üç sene önce ve Maksim İvanov adlı şahane erkek karakter ile tanışmıştım :D Kendisi halen kitap erkek karakter listemdedir :))) O kitabın serisi toptan süperdi bunun kadar kötü çıkan Club Indulgence Duet olmuştu birde .
Yine mafya ve aileler karmaşası var kitapta Sean O'Malley Jr. irlanda mafyasına ait babası Sean çok gençken öldürülmüş . Zara Marino 30 yaşında avukat İtalyan mafya ailesinin kızı ve Sean'ın kız kardeşinin en yakın arkadaşı . Bunların aileler müttefik savaş falan yok aralarında . Bu ikisi birbirini beğeniyor fakat uzun vadeli ilişki vs istemeyen çabuk sıkılan tipler olduklarından asla bir şey olmamış aralarında . Bir Gün Zara'ya mesajlar geliyor (bu hatun 15 yaşına kadar babasını görmemiş )işte babanın geçmişini öğrenmek istermisin vs tipinde . Aynı şeyler Sean içinde babasının nasıl öldüğü hakkında oluyor . Bu iki gerzek her tür mesaj ile iletilen direktife uyuyor kim yolluyor nedir bilmeden . Ayrıca birbirlerine asla bir şey söylemiyorlar tabi . Zaten tüm kitap boyunca herkesin saçma sır saklayana hali içimi daralttı bakın tamam olur ama bu nedir artık dedim . Sonunda birbirlerinden habersiz bu gizli cemiyetin kabul törenine kadar varıyor bunların olayları . Bu salaklar hele kadın başına neler gelebilir nasıl göze alabiliyor akıl almıyor . Birde her söylenene papuç gibi itiraz ediyor önce sonra kuzu gibi deneni yapıyor .Bunu uçakla aldılar bilmediği yere götürdüler gelin gibi hazırladılar . Bir adamla birbirinizi seçip evleneceksiniz dediler moron hala gideyim evlenmem kafasında . Hayır bu zekasızlıkla nasıl avukatlık yapmış o yaşa gelebilmiş anlamadım . Bunlar orada birbirini görüp eş olarak hemen seçiyorlar allahtan birbirlerini . Fakat orada o gece kadına birini öldürtüyorlar bu ikisinin gerzekliği yüzünden tonla ilave insan ölüyor . Yani normal bir insan beynini kaybeder kadın iki zırlıyor susuyor adamla herkesin önünde seks yapıyor kuralmış bu . Bu tip tüm cemiyetlerin seks ile ilgili sapık saçma kuralları olması zaten tam iğrençlik . Sonrasında bunlar evlendik diye dönünce olaylar çıkıyor aileler ayağa kalkıyor . Sonrasında bu pislik cemiyet için koltuk kapma uğruna bazı işler yapıyorlar . Babaları ile ilgili bilgiler öğreniyorlar bu rezil cemiyeti kuranın Sean'ın babası çıkması bonus rezillikti ayrıca . yani o kadar çok aile sırrı pislik cemiyet olayları ek karakterler vardı ki romantizim arada kaynadı resmen . Ayrıca adamın zerre sevimlicik hali olmayan kazık kadar kadına velet diye hitap edip durması beni çok irrite etti .