Eski fantastiklerin tadını veren bir kitaptı. Kesinlikle evreni ve cadı-cadı avcısı durumunu çok sevdim. Ve yazım dili çok akıcı olduğu için, evren de çok çekici olduğu için beni rs’den kurtaran bir kitap oldu.
Kadın karakteri çok sevdim. Fakat diğer cadıları kurtarma olayının arkasında hiçbir planının bulunmaması, kitabın kurgusu açısından bana biraz mantıksız geldi. Cadıları kurtarıp sonra dönüp gidiyor fakat bir planı olmadığı için çok savruk bir çaba aslında. Ve bunun gittiği yer de kötüydü bence
Erkek karakteri sevmedim. Avcı olmasının yanı sıra, çok sığ ve cani birisiydi bence. Kadın karaktere karşı genel tavırlarını çok hadsiz ve sevgiden uzak buldum. Ve bence aşk anlayışı, güzel ve kalpten sevmekten çok uzaktı.
Kitabın sonuna kadar çok heyecanlı ve yüksektim, bence çok güzel bir noktaya varabilirdi de. Fakat bazı yaşanan şeyler bana yazar yönlendirmesi gibi hissettirdi. Kitabın devamında olacak şeyleri de anladığımız için bana çok hitap etmediğini fark ettim. Biraz daha mantıklı bir işleniş ve sahici yerlere dayanan olaylar beklemiştim fakat bunu göremedim
Kitap bence güzel, fakat erkek karakteri sevmediğim için ve kitabın genelindeki mantıksız bulduğum oturmayan şeylerden dolayı, zevk alsam bile zevkim zedelendi. Ama kesinlikle kötü de demeyeceğim bir kitaptı