2025 34. kitabı
Merhaba kitap severler; Size isminden de anlaşıldığı üzere aşk temalı bir kitapla geldim. Bir ana karakter düşünün aşka hiç inancı olmayan... Peki ya bu mümkün mü? anlatacağım. İçeriğin de aile bağları, sahiplenme, arkadaşlık sıcacık ilişkiler mevcuttu.Önce ilk sayfalarında ben ne "okuyorum" dedim, sonra hikaye bir şekilde beni kendine bağladı. Aysel, evladı olmayan halasıyla birlikte Adana'da birlikte yaşarlar. Mesleği gazetecilik tır. Birlikte büyüdüğü yakın arkadaşı olan aynı zamanda süt kardeşi Celal'in refaransıyla Son Adım gazetesinde işe başlar. Nerde zor işler, araştırması gereken görevlere koştururken elindeki emek verdiği işler başka bir iş arkadaşına kalıyordu. Birgün gazeteye gelen bir ihbarla verilen adrese röportaj yapmaya gider. Kader bu ya elindeki adreste yanlış çıkınca iş arkadaşının bir oyunu sanır.Gittiği yerde eski bir yapıda ses duyar üstelik yaşlı bir kadın o anda ruhunu teslim eder. İhtiyar kadın Gülperi Aksoy'dur. Son vasiyetini onu bulan kişiye yani Aysel'e içinde tam 40 adet mektupla, kadının anılarına, derin aşkına şahitlik etmeye başlar. "Ah şu kadınların rahim denilen toprakları! Bereketli olsa bir dert, çöle dönse ayrı bir dert" Kitapla ve sevgiyle kalın... @okurblgn @hyrygzts #sahipsizmektuplar, #bibliyofilblgnokumaları #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#etamin #fyp#kitapoku #reklam#değil #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2025 Okuma Raporları
Sahipsiz MektuplarHayriye Göztaş · Kitap Ağacı Yayınları · 202411 okunma