2025 21. kitabı
Okunma: 04 Mart 2025 23:22
Kitapta sizi geçmişe götürüp anılarınızı hatirlacak altı adet güzel öykü yer almakta . Bunlar ; *Yeller Eser Vadimde *Bir Yıldızı Görmek *Stella’nın S’si *Rüstem Ferman’ın Cevherleri *Pervane Kelebekleri *Batı’nın Kağanı Bir kısmında bir özlem, aşk, ayrılık ve bekleyiş , bir kısmında ise pismanlik , kahramanlık , özgürlük ve vatan toprak sevgisi anlatılmış. **Pervane ciceklerindeki pusula ödevinin detayları ve Stella'nin S'inde geç fark edilen detay sizi okurken hüzünlendirecek . **" Kitaba ismini veren Yeller Eser Vadimde öyküsünde ise makinelesmenin , çevremizdeki yeşil alanların giderek betonlaşması ile köy yaşamına duyulan özlem ve eski mutluluğun arayışı vurgulanmış. Kitap okurken sizi yormuyor , akıcı, ayfalar sizi sürüklüyor , öykülerde kendinizden mutlaka birşeyler buluyorsunuz Samimi bir dille yazılmış üslup ise gayet güzel. Kaleminiz daim , okurunuz bol olsun hocam ellerinize gözlerinize sağlık . ***** Bıraktığın yeri cehenneme çevirmişsen, gittiğin yerde cennet bekleme.******
Yeller Eser VadimdeNuri Demir · Ritim Sanat Yayınları · 20236 okunma