FATMA ŞAMATA~VEYL~KÖTÜLERİN ŞEHRİ~
Selam.Bugün sizlere fatmasamata kaleminden #veyl kitabı ile geldim.Kitap benim yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu ve yazarın kalemine bayıldım.Kurgu o kadar güzel,anlatım o kadar akıcıydı ki nasıl bitti anlamadım.Aşırı keyif aldığım bir okuma oldu.Aksiyonun ve merakın bitmediği bir kitaptı.Ve kitap öyle bir bitti ki ne oluyoruz dedim.Acilen kitabın devamının gelmesi lazım.Çünkü aklımda binlerce cevap bekleyen delice sorular var.Gri Hanım’ı verdiği mücadeleden dolayı alkışlıyorum.Ah Kunter adamım sen nesin öyle.Dışı kötü içi iyi kıskanç,sahiplenici herkesin korkulu rüyası Siyah Bey harikaydın.Kitabın ilerleyişi başlı başına şahaneydi.Yazarın kurguladığı dünya çok iyiydi.Açıkçası bu kitaptan harika bir aksiyon filmi olur diye düşündüm okurken.Bu türde okuma yapmayı severlere kesinlikle tavsiyemdir.
Yekta Akay,izbe bir sokak arasında bir kan gölünün içerisinde,elleri,üstü başı kan içinde,yanında da ölü bir adamın yanında gözlerini açar.Ama o adamı kimin öldürdüğünü bilmemektedir.Çünkü Yekta ne olayı ne de öncesini hatta ismini bile hatırlamıyordur.Bir suçlu olarak hapis yerine yeni bir düzenle suçluların cezalarını çektiği adaya gönderilir.Burası Kötülerin Şehri’dir.Bu ada da düzen biraz farklıdır.Ve her suça göre bir renk ve rengi temsil eden bölge bulunmaktadır.
Siyah katilleri
Kırmızı dolandırıcı ve hısızları
Mavi şiddet suçlularını
Yeşil kaçakçıları
Sarı ise tecavüzcüleri (ki bölgede hiç sarı yoktur)temsil etmektedir.
Yekta ise Gri’dir.Henüz suçu netleşmemiş ve suçunu hatırlamayanları temsil etmektedir.Burada her bölgenin bir Öncüsü ve her öncünün de kendisinin seçtiği bir yancısı vardır.
Yekta adaya gelmesinin üzerinden bir kaç gün geçmiştir ki herkesin ilgisi bir anda onun üzerinde toplanır.Özellikle de Siyah bölgenin