2025 2. kitabı
Okunma: 11 Mart 2025 14:45
Şu ana kadar okuduğum en garip kitapdı.Bu kitabı bulmak için sahaf sahaf gezdim ve sonunda bir sahafta bulup aldım,çok heyecanlandım okumak için, çünkü kitabın tanıtımı bile hikaye kadar derin ve güzeldi. Şu hayatta biryerlere varabilmek kolay olmuyor hele ki İmparatoriçe olmak.. çoğu şeyden feragat etmeden ne yer edinebiliyorsun şu hayatta ne de yaşayabiliryorsunuz.Beni etkiledi şahsen bu kitap hele ki gerçekten hüküm sürmüş bir imparatoriçe'yi anlattığı için, tahta kalmak için ve ülkenin geleceği için yapmadığı şey kalmadı,yeniliklerden tutun aşkını bir kenara koyması bile.. Bazı şeyler uğruna kendinden vazgeçmiş bir İmparatoriçe diyeyim siz anlayın,ben öneririm okumanızı çünkü tarihe dayalı bir kitap ve çok güzel betimlemeleri ve sözleri var, altını çizdiğim çok yer oldu.Öyle bir kitap ki okura bile üzüldüğünü,parçalandığını söylemeyen ama okurun anlayacağı bir kitap. Bazı sahnelerde yüreğim ağzıma geldi diyebilirim,biraz geç bitirdim çünkü bitmesini istemedim ama nokta koymak lazımdı. Teşekkürler Shan-sa bu sefer de Çin İmparatoriçesi olarak hüküm sürdüm bir süre.
İmparatoriçeShan Sa · Doğan Kitap Yayınları · 20059 okunma