·418 syf.····Okunma: 13 Mart 2025 12:04 Yani kitapta kim daha sinir bozucuydu emin olamadan bitirdim.
Blake ne istediğini bilen bir kadın ve doğup büyüdüğü kasabadan çıkmak istiyor. Eline fırsat geçtiği anda evini satıp çıkacakken eski Newyork mafyasının danışmanı olan ve kimliğini saklamak için kasabaya gelen Nero ona aşık olunca evi yakıyor ki satamasın. Sonra kasabadaki itibarînı düzeltmek için ilişkiye başlamış gibi kendilerini gösterip kıza kalacak yer veriyor.
Slow burn aşırı aşırı yani. Kadın karakterin bir şeyleri kabullenmesi ve öğrenmesi son 50 sayfada gerçekleşti ve kitap boyunca bir ileri beş geri giden karakterleri okuduk.
Nero manyaktı evet. Blake de manyaktı. Eski sevgilisinin aptallığından bahsetmiyorum bile ki eski sevgilisinin patron olduğu barda çalışmaya devam ediyor ve blake’i aldattığı kızla beraber çalışıyor falan. Brett(adını doğru yazmamış olabilirim.) hayatımda bu kadar doyumsuz bir erkek karakter görmedim kadın karakteri çalışma arkadaşıyla aldatmış olması yetmiyor ailesi ile ilgili kadını aşağıladı vs elinden kaybedince salak salak hareketler ediyor.
Sam’in ölmesi bendeki Blake sevgisini bitirdi bu arada. 2. Kitaba başlar mıyım bilmiyorum? Kadın karakterin sürekli gitgelleri erkek karakterin istekleri için kadına fikrini sormadan kararlar alıp hayatını mahvediyor olması…
Dark diye kategorilenmişti ama değil. Eskiden mafya bağlantıları olan ama şu an aşırı soft seven bir erkek okudum. Kitap boyunca patlama anı bekledim hani geçmişteki kimliğini açığa çıkartacak ve kadın karakterin buna karşılık onların uzak durması gereken o anı. Kitabın son 5 sayfasında oldu bu. Öyle yavaş ilerledi her şey.
Neyse delirdim ve hayal kırıklığına uğradım