2025 7. kitabı
Merhabaa Çoğu zaman gece yastığa başınızı koyduğunuzda kendi kendimizle konuşur bir hoca,arkadaş edasıyla öğütler verir,bazen tartışır,bazen hırpalarız kendimizi.. Ya da bazen öyle anlar olur ki arkadaş,kardeş,Bir büyüğümüz fark etmeksizin kötü duygu durumumuza bağlı bizi sakinleştirir öyle güzel cümleler sarf eder ki ilaç misalidir o anlar.. İşte tam olarak bu anlattığım anlarda antidepresan her kimse şuan gördüğünüz eser tam olarak o Yazarımızın samimi içten dili gerçekten tanıdığınız biri ile sohbet edermişcesine bi hava katmış ki bu rahatlatıcı olmuş Bir uzman edasıyla değil ama sosyal hayatımızda karşılacağınız belki de bazılarımızın kimseyle konuşma cesareti olmadığı konuların,iç savunuş ya da tam tersi savaşların başlıklar halinde ele alındığı eserimiz günlük veya 2 3 saatte bir,bi kaç sayfa okuma niteliğindeKızmayın hemen ya huuuuKişisel gelişim bu tür söyleyiş tarzı eserlerimiz tek oturmada okunmaz bence hem sıkar hem de bi anlamı olmaz OLDU BİTTİ olur yaaani Tam olarak hayat,geçmiş,gelecek konuların ele alındığı eserimizde yazarımızdan öneriler kısa ve öz olmuş.Kaygılarımız,korkularımızla başa çıkmaya çalıştığımız ve özellikle şu dönem insanında çokça rastladığımız depresif-yol arayan bizlere arkadaş olarak elimizden tutan kitabımızı öneriyorum. Ama itiraf etmek gerekirse güzel olduğu kadar bi miktar basitte geldi kızmazsa yazarımız.Ama o güçlü kaleminden daha ustaca eserler çıkacağına eminim Lakin dozu az olup etkisi yok diyemem.O sayfalar bu süreçte kaybettiğim arkadaşım,konuşamadığım kardeşim,dertleşemediğim hocam oldu.. Çünkü bazen insanlar gerçekten konuşmaktan kaçıyor ve sayfalar arasına karışıyor Yazarımızın eser ismine de pek katılamadım çünkü başarısını şanssız olup çok çalışmaya bağlı olan çevremde çok örnek var ne yazık ki.. Gerçi şansın yaver gitmesi de hayatta büyük rol oynar Hayat işte.Kimine altın tepsi sunar kimine o tepsiyi bile vermek AL BU SICAK ÇAYLARI ELLERİNDE TAŞI der.. Şans bizlerden yana,yazarımızın kalemi okurlarında,adalet haklı olandan olsun Hayallerinizi yaşamanız dileğiyle Hayallerimiz hayatımız olsun Keyifli okumalar Sevgili yazarımız Nazlı Aslantaş mürekkebiniz kurumasın
Kimse Hayallerini Yaşamaz Yaşayanlar da Şanslı 2Nazlı Aslantaş · Pikap Yayınları · 202420 okunma