"Bir annenin sınamadığı tek şey çocuğuna duyduğu sevgidir."
Kızım Olmadan Asla! kitabı ile ilk lise yıllarımda öğretmenimin hediye etmesi ile tanışmıştım. Aradan yıllar geçse de kitaplığımda hep yerini aldı. Ilk okuduğumda da aynı duyguları hissetmiştim. Güçlü kararından vazgeçmeyen bir kadın... ve bir anne. Uzun süredir tekrar okumak istediğim kitaplar arasındaydı ve Nihayet kavuştuk.
Annelik Biz kadınlara doğuştan verilmiş bir özellik. Anne olmasak da bir anne şefkatine sahip yüreğimiz var.
Kızım Olmadan Asla! din adına uygulanan baskıların olduğu bir ülkeye tatil için gittiği Amerikalı kadın ile İranlı Doktor olan kocasının Amerika'ya geri dönmek istememesi ve betty'nin kızını böylesi bir ülkede büyütmek zorunda bırakılması ve ülkesine dönmenin savaşını verirken Bir annenin. kadının çığlıklarını okuyoruz.
Özellikle kendi kızım da dahil genç kadınlara mutlaka tavsiye ettiğim bir kitap. Kadının her toplumda farklı yerinin olduğunu kadına bakış açısının toplumdan topluma değiştiğini, güçlü bir kadının nasıl olması gerektiğini, kendisi olmaktan Şartlar ne olursa olsun vazgeçmemesi gerektiğini anlatan bir eser.
Ve kadınım Şartlar ne olursa olsun özgürlüğüne kaç. Anne olmak sana bahşedildi. Anne Yüreğinle severken herkesi her şeyi bilirim çocukların Senin her şeyin Olsa da anne sevgini, şefkatini kendine de vermeyi unutma.
Keyifli okumalar .