2025 3. kitabı
Something shifted beneath my feet like moving sand. Things in my chest, around my brain, rearranged. It was like a deck of cards being shuffled. There was before. This was after. ... “Uh, where are we going?” “Home.” “Oh. Um, I didn’t … I have to study tonight.” “Okay.” She didn’t move. Why wasn’t she moving? “Vera, get your stuff.” “But you just said okay.” “Okay, as in you can study at home. Allie sleeps best in her bed. And I want you in mine.” Her cheeks pinkened. It never got old. ... Yep, he was perfect. Funny. Charming. Sexy. This crush was going nowhere fast. ... Bence serinin en iyi kitabıydı. Bir önceki kitabı hiç sevmediğim için beklentisiz ve sırf seri bitsin diye başlamamın da bir artısı olabilir tabii. Vera'nın duygularını çok içselleştirdim, ilk kısımda onun gözünden okuduğum çoğu sahnede gözlerim doldu. Mateo'ya olan ve yıllarca içinde büyüttüğü aşk, hissettiği kimsessizlik çok dokundu bana. İkinci kısım daha çok aşk doluydu. Mateo'nun bir anda Vera'ya olan hislerine sarılması ve aslında kendini geri çektiğini düşünmesi bir tık hızlı olmadı desem yalan olur. Ancak genel olarak hızlı ve çok yormayan bir seri Edens bence. Bütün hikayelerde olaylar hızlı gelişiyor ve derinlere inmeden ilerliyordu. Bu seriyi okuyacaksanız derin duygular, büyük olaylar beklemeden okumalısınız. Genel olarak yazar çabuk okunan bir seri yapmış. Şöyle dönüp bakınca benim için 2,4 ve 6 güzelken 1 ilk okuduğumda hoşuma gitmesine rağmen şu an o kadar sevdiğimi düşünmüyorum. 3 ve 5 hiç sevmedim mesela. Serinin geneli için okuduğuma pişman değilim, bu kitabı iyi ki okumuşum diyorum.
Sable PeakDevney Perry · Devney Perry LLC · 2023414 okunma