Puan vermedi·368 syf.····Okunma: 26 Kasım 2024 17:53 Konu:
Bekar bir anne olan Emery bazı geçim problemleri çekmektedir, bu problemleri ne kadar kızına belli etmemeye çalışsada zaman pek aleyhine işlememektedir. Emery bir gün kendi ve kızının en sevdiği şarkıcılar olan Oliver ve Alex gurubunda Oliver'ın çalıştığı yerin yakınlarda bir konser düzenleneceğini o gün öğrenir fakat işi sebebiyle gidememektedir. Oliver ise yakın bir zamanda kardeşi Alexi bir trafik kazasında kaybetmiş ve daha sonrasında kendine çekilmiştir. Hayranları Oliver'ın konserde ne yapacağını merak etmektedir. Ve tamamen ümitsiz olan Emery çalıştığı barda konsere gitmek yerine orada oturan Oliveri görür ve hayatı değişir.
Yorum:
Öncelikle kitabı sevdim aslında yazarın sevildiğini biliyordum ama yinede çok büyük bir beklenti ile başlamamıştım. Genel olarak kitabın herkes duygusal bir kitap olduğunu söylese de bence o duygu tam olarak size geçmiyor. Kitapta eksik birşeyler var bazı sahneleri daha fazla okumalıydık gibi. Yazarın kalemi akıcıydı kitap biraz yavaş ilerlese de yazım dili sayesinde bence kendini okutturuyordu. Kitap piyasaya sürülduğünde normal kitaplara oranla çok daha düşük bir fiyatla çıkmıştı zaten ve kalın olmasına rağmen bu fiyatla çıkması çok güzel bir şeydi ve bence derler ya fiyat performans ürünü diye tam olarak öyleydi... beklentiniz normal bir şekilde sadece kafa dağıtmak için veya akıcı bir şeyler okumak için okursanız bence istediğiniz sonucu alırsınız ama yüksek bir beklenti ile başlanılmaması gerektiğini düşünüyorum.