Puan vermedi·195 syf.····Okunma: 17 Mart 2025 00:45 Leyla ailesinin mirasını, zengin yaşamını ardında bırakıp?öğretmen maaşı ile geçinmeye çalışan bir kadındır.Öğretmen olmak için çıktığı yolda yalnızdır artık. Geçmişte yaşadıkları onu aşktan soğutmuştur ve kimseyle görüşmek istemez. Onun için Arkadaşı Asumandan başka Ankara 'da tanıdığı hiç kimse yoktur. Vee birgün tabularını yıktıracak Ahmet ile kesişir yolları. Ahmet askerdir ve vatanına, mesleğine bağlı bir asker. Onunda kimsesi yoktur. Annesi vefat etmiş ona sahip çıkan aile dostlarından başka tanıdığı kimse yoktur. Mutlu bir evlilik yaşarlar ta ki Ahmetin doğu görevi çıkana kadar. Aslında az çok yaşananları tahmin edebilirsiniz ama daha fazla kitabın heyecanını baltalamayayım.
Ve Asumanın başına gelenler çok üzüldüm. Evet bazı yerlerde kızdım ona ama böyle bir son istemezdim. Turuncu sokakta başlayan aşk bir başka turuncu sokağa nasıl taşınacak? Leyla ailesinden neden bu kadar nefret ediyor? Ve tabi şu meşhur eski sevgilinin karektersiz tavırları sizi sinir edebilir.
Güzel bir gün diliyorum