Tüm seriyi geçmişte okumuştum aklımda kalanları dillendireceğim.
Kitapta her şeye anlam yükleniyordu bisikletler, günceler, ev, çocuklar, saç, sokaklar, sokak lambaları Vs.
Bilmiyorum bana batmıştı ve saçma gelmişti belki de bunun sebebi benim anlam yüklemeyen kişiliğimdendir sizi rahatsız edeceğini sanmam.
Sonraki serilerde açık açık bir çocuk t* sahnesi okuyorsunuz? Bıktım kitaplarda "duyar" adına yazılan t* sahnelerinden zaten yaşamımızda karşılaşıyoruz neden birde derinlemesine yazıyorsunuz? karaktere ekleyecek başka tramva yada dert mi bulamuyorsunuz.
Kitabın konusu klasik bir Wattpad konusu. "Ajan kız gurubun içine sızacaktır ama bu gurupla duygusal bağ kurar." Her karaktere bir geçmiş yüklenmesini yedirmiş normalde bunu bir başkası yedirtemeseydi "her karaktere de tramva eklemiş sadece yakınlaştırmak için ve abartı" görürdük benimce.
Yankı ile Helin dinamiğini sevdim. Araya sokuşturulmuş Kozayı da :)