·464 syf.····Okunma: 17 Mart 2025 09:49 Merhabalar Efendim. 🩷
Sizlere çok çok sevdiğim serinin final kitabı ile geldim.️
🩷
İlk kitap Yusuf Ali'nin Eylül'e Hislerini açması ve ne yapacağını bilemeyen Eylül'ün o anlık Yusuf Ali'yi reddetmesi ve bunun üzerine uzun bir göreve giden Yusuf Ali'yi ile bitmişti.
Bu kitaba ise Yusuf Ali'yi reddettiği için çok pişman olan ve onun yokluğunda ona nasıl sevdalı olduğunu anlayan Eylül ile başlıyoruz.
🩷
Kitabı ne kadar çook sevdiğimi anlatmaya kelimeler yetmez gerçekten. Asla unutamayacağım ve içimi sıcacık eden Seri olarak her daim kalacak aklımda.
Kitapta Eylül'ün Yusuf'a yazdığı mektuplar en sevdiğim yerler oldu galiba. O mektuplarda hem ağladım hem de güldüm. Yusuf Ali'nin gelmesi ile sonsuz bir sevdaya adım atan çiftimizi okuduk bol bol. Romantizm ağırlıklı bir kitaptı.
Bir erkek bir kadını ne kadar sevebilirse o kadar sevdi Yusuf Ali Eylül'ü..
Bir kadın ne kadar çok sevebilirse bir adamı Eylül o kadar sevdi Yusuf Ali'yi..
Onlara veda etmek zor oldu benim için. Ama evli mutlu çocuklu hallerini okumak da bir o kadar güzeldi. Yan karakterlerin de en güzel ve ince detayla anlatılan sevdalarını da okumayı çok sevdim. Ama kendime şaşırdığım bir konu ise en sevdiğim yan çiftin Nil ve Tolga olması oldu. İlk kitapta onlardan bu kadar nefret ederken bu kitapta nasıl bu kadar sevebildim bende bilmiyorum.
Her şeyi ve her detayı ile benim için çok değerli bir seriydi. Herkese canı gönlümden tavsiyemdir. 🩷