2025 2. kitabı
Okunma: 15 Mart 2025 03:09
Selam, bu kitap Neva Altaj’dan okuduğum ilk kitap ve E-kitap olarakta okuduğum ilk kitap olmasından ötürü benim için ilklerin kitabı oldu. Konusu mafya lideri Roman ve Ressam Nina’nın anlaşmalı evlilik yapmasını konu ediniyor. Yazarın dili çok sade ve aşırı akıcı. Kitap su olup akıyor adeta. Yalnız kısa bir kitap olduğu için olay akışı da hızlı ilerliyor. Bu benim için eksi mi? Hayır değil. Uzun uzun betimlemeleri olan, slow motion kitapları okumaktan gına gelmiş sanırım bu kitap bana ilaç gibi geldi. Ayriyetten en son ne zaman smut okuduğumu hatırlamıyorum, o yüzden de uzun aradan sonra smut okumakta keyifliydi. Bir diğer hoşuma giden kısım ise şu: Kitaptaki karakterler alışkın olduğumuz aşk romanlarındaki gibi değiller, bir kusurları var. Sanırım o yüzden ‘Kusursuzca Kusurlu’ serinin adı. Mükemmel bir seçim doğrusu. Mesela ana erkek karakter Roman yaşadığı suikastten ötürü tekerlekli sandalyede şuanda ve eskisi gibi yürüyebilmesi mümkün olmayabilir. Ve onu bu haliyle seven birini görüyoruz. Velhasıl kelam arkadaşlar kitap çıtır, çerez bir kitap. Severek okudum. +18 olmasından ötürü yetişkinlere önerebileceğim bir kitaptır. Tavsiye ederim.
Tuvaldeki YaralarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20252,955 okunma