Selamlar dostlarım
Nagii!!! Yaaa kitaba başlarken o kadar emindim ki çok seveceğimden ve öyle de oldu. Bayıldım kitaba
Şöyle bir kurguyu okumayı öyle özlemişim ki bir de kitap akıcı olunca tadından yenmedi.
NgKabalın kalemini eskiden beri çok seviyorum çünkü akıcı ve yormayan bir kalemi var kitabı okurken zihnimi hiç yormadığı gibi sayfalar aktı gitti. Uzun süredir şöyle gerçekten severek bitirdiğim bir kitabı hatırlamıyorum
Onun dışında evrene çabucak adapte oldum. Karanlık bir evren ama o evren asla içimi karartmadı aksine o kadar sevdim ki.
Kitapta Luzia ve Sidra’nın atışmalarını aynı zamanda birbirlerine olan aşklarını okumak güzeldi.
Luzia’nın kalbi ne kadar kırılsa da Sidra’ya karşı olan sevgisini açıkça dile getirmesi vs bu kısımları okumakta çok hoşuma gitti.
Geçmiş hakkında o kadar şey merak ettim ki kitabı okurken Luzia ve Sidra’nın geçmişini uuup uzun okumak istiyorum ikinci kitapta.
Vaha ve Reyna’ya gelecek olursam ikisini de ayrı ayrı çok sevdim. Vaha ile ilgili kitabın başında kurduğum teoriler doğru çıkınca kitaba daha fazla bağlandım.
Bazı yorumlarda insanlar kitabın ortalarına doğru duraksama olduğunu söylemiş ama ben hiç öyle hissetmedim tam da olması gerektiği gibiydi bence. Serinin ilk kitabı olduğunu da düşünürsek her şey yerli yerindeydi bence.
Ve Darenciğim ve Novacığım
Okurken öyle duygulandım kii. Sırf o sahneyi iki üç kez falan okudum çok tatlılardı.
Kitaplarda en sevdiğim şeylerden biridir bu olay ve o kadar hoşuma gitti ki. Baya duygulandım o kısımda.
Kitabın sonunda bir şeylerin olacağını biliyordum ama yine de çok şaşırdım ahajahaja
Spoi olabilir(kitabı okumadıysanız okumayın lütfen)
Resmen kitap boyunca okuduğum Luzia’nın farklı bir karaktere bürünmesini ve ikinci kitapta bu durumun nasıl işleyeceğini düşünmekten kafayı yemek üzereyim ahajahaj
Sidra’nın Luxuria’ya karşı tepkilerini vs aşırı merak ediyorum.
Onun dışında Nova ve Daren’in Luzia’ya ıhlamur ağacı hediye etmesi ve Luzia’nın da, "Bu kasabada bana ait olan tek şey bu ağaç." Diyerek ağacın sahiplenmesi falan
Ejderha ve Yıldızda da çok duygulanmıştım..
İkinci kitabı çıktığı gibi alacağıma emin olduğum bir kitap oldu kısacası.