2025 21. kitabı
Üffff yine beynimi yaktın be kadınnn. Asena’m yazıyorsun beee yazıyorsun. Ilk kitaba aşık olmuştum, ikinci ile evlenmek istiyorum. Bu seriyi okumayan o kadar çok şey kaçırıyor ki, kesinlikle bir kitaptan çok çok daha fazlası. Yazarın kafasının içine girmek ve orda yaşamak istiyorum beni o dereceye getirdi artık yaa. Bu nasıl bir zekadır arkadaş, bu nasıl bir olay işleyişi, bilgi aktarımı. Bakın bilgi aktarımı diyorum çünkü ansiklopedi sanki. O kadar detaylı bir bilgi dağılımı var ki bu kitabı yazmak için neler araştırdığını düşünemiyorum resmen. Asena Nişikli bu konu da en iyi bak en iyi yazan çok zeki bir yazar. Hele o son ne ne yaptın yaa? Sen beni mahvettin. Ilk kitapta böyle havada kalan çocukluk kısımları bu kitapta daha detaylı idi. Kitabı ayracında ikisinin stranç masası etrafında olduğu resime bakıp bakıp okudum(yaaa ikisine de ayrı aşığımm) Her detayı ile resmen okumadım da izledim öyle bir duygu geçişi vardı, aşkı nefreti her detayı iliğime kadar hissettim resmen. Romantik kısımları özellikle o kadar sevdim ki onları o kaçıılma sonrası böyle okumak çok ama çok iyi hissettirdi. Hele ki Hektor’un en merak ettiğim gerçekleri ortaya çıkması ayyy resmen eridim yaaa ben iptall. Her şey güzel ama işte peşimizdeki o psikopatın yaptıkları ve asla tahmin edemediğim biri çıkması( hiç aklıma gelmezdi) Her detayı ile o kadar şahane bir kitap okudum ki ama son beni mahvetti,kahretti. Ahh Asena yaa hiç mi acımadın bize yaa? Allahım mahvodum ben o kadar etkilendim ki, ikinci kitap beni aldı duvardan duvara vurdu elimi ayağımı kırdı bak o derece artık üçüncü kitapta neler olur hiç bilmiyorum, sanırım ruhumu teslim ederim.
Persona 2: AydınlıkAsena Nişikli · Pukka Yayınları · 2025173 okunma