Julian'ın hatrı için 5.5'tan 6
2025 28. kitabı
Okunma: 21 Mart 2025 04:05
Öncelikle kitabı bitirme sürem çok kısa görünüyor ama bunun sebebi hızlı okumam değil, Tella'nın bölümlerinin çoğu kısmını atladım ki bu da kitabın neredeyse yarısı demek ve inanın bana hiçbir
FinaleStephanie Garber · Dex Kitap · 20211,021 okunma
2.734 Gösterim
Merhaba kırık bir kalp serisini okudunuz mu bir de bu üçüncü kitapta jacks karakterinin sahneleri var mı
Gercekten ya Tella ve Legendi okumaktan icim bunaldi asla ilerleyemedim Scarlett ve Julian o kadar iyileri ki keske onlar uzerinden ilerleseydi
işte yazar bizim kadar sevmiyor olacak ki tüm kitabi tella için yazmış
Kırık Bir Kalp serisi için bu seriyi okuyacağım... o yüzden Jacks için beklentim yüksek, bu seri için ise pek değil. Ortalama. Çünkü çoğu kişi Kırık Bir Kalp serisinin daha iyi olduğunu söylüyor... Bakalım, okuyunca göreceğim.
Ben de kırık bir kalp serisi için başlamıştım zaten. Beklentilerini ne kadar düşük tutarsan o kadar iyi olur bence, sıkıntıda kafayı yiyecektim 😭
4 yanıtı göster
Aşırı katılıyorum ilk kitabı hızlıca bitirebildim ana karakter Scarlett olduğundan. İkinci kitabı Tella'nın anlattığını görünce moralim bozuldu resmen ve kitap elimde süründü. Hikayeyi Scarlett ve Julian gözünden okumak isterdim.
Yazarin en sevdiği karakterin Tella olduğu çok belli sırf onun için tüm seriyi harcadı resmen
ŞİMDİ SIRADA ✨️JACKS✨️ VAAAR🍎🧎‍♀️ kırık bir kalple bebeğimi bıraktılar 🤧
Önceki 2 yanıtı göster
AynurAynur öyle yaparım büyük ihtimalle zaten okuma listemde bekleyen çok kitap var şu an.
TELLA VE LEGENDI BEN DE HİÇ SEVMİYPRUM!!!
Yani 3 kitap boyunca sevilecek bir yanlarını bile bulamadım 😒
2 yanıtı göster