Sema

@Semmap
2025 80. kitabı
Kitabı sevdim. Klasik abimin en yakın arkadaşına aşık oldum kitabı. Çocukluktan gelen arkadaşlık söz konusu. Adamlar buz hokeyi oynuyor. Kızımızın para takıntısı var ve kendisi bi muhasebeci diyebiliriz sanırım. Kızın adı Beatrix çocuğun adı Tristan. Rixin ev arkadaşları onu grup sekse davet edince evi terk edip abisinin evine gidiyor. Abisi de Tristanla ev arkadaşı. O kadar paraları var ama yine de fakir kafadalar. Bence tedavi olması gerekti iki kardeşin ama kitap boyunca bunun için bir atak göremedim. Oğlanı da annesi terk etmiş bu yüzden terk edilme fobisi var ilişkilerden kaçıyor. Neyse ateşle barut yan yana durmaz bu ikili başlıyor aşna fişna yapmaya. Kitap uzun bir kitap ve önemli kısmı sadece smut. Bence abartılı sahneler vardı çok gerçekçi gelmedi adam makine sanırsın tövbest. Araya chistian greylik falan katmış yazarımız yani öyleli bir şey. Salatalık yerken iki kere falan düşünüyorum artık üzerimde bir travma oldu. Başta biz fakbadiyiz triplerinde düşüp kalkarlarken tabi klasik aşk oluştu. Sonrası böyle düşmeli kalkmalı devam ediyor arada kavgalar falan var ama hep bir tekrara düşülmüş bence. Her anın sonunda kendilerini yatakta mutfakta falan bulmalarına yuh artık diyip isyan ettim bu da can o kız nasıl kalkıp yürüyor lan nasıl bi hayal gücü alooo porno mu çeviriyonuz orda??? Neyse fena değildi çerezlik bir kitap büyük beklentileriniz olmasın okuyun gitsin.
If You Hate MeHelena Hunting · Ink & Cupcakes · 20243 okunma