2025 31. kitabı
Okunma: 22 Mart 2025 11:52
#kitapyorumu "Zihnin bilinç üstü şifası, düşünce yerine farkındalığın geliştirilmesi ile başlar. Düşünce ölümlü benlikten yayılır farkındalık olumsuz kaynağımızdan doğar. Farkındalık niteleyici veya yargılayıcı değildir; saf gözlemin bir yansımasıdır." Yine verimli geçen bir okuma ile karşınızdayım. Okurken düşündüren, sorgulatan ve bir şeyler katan kitapların yeri çok başka. Bu tarz kitaplar bir solukta hazmedilecek türden değil, arasıra açıp okumalar yapabileceğimiz kitaplar. Kişisel gelişim kitapları zaten genel olarak böyledir, Mucizelerin Yolu'da gayet verimli bir okuma deneyimi sunuyor. Kitapta adından anlaşılacağı üzere genel hatlarıyla mucizelerden bahsediliyor. Bu mucizelerin içeriği, içimizdeki gücü daha iyi kavrayabilmemiz için metotlar aslında. İnsanoğlu genel olarak böyledir, mucizelerin gelmesini bekliyoruz ve hep bir şeylerden medet umuyoruz fakat asıl mucize kendi benliğimizde, bunun farkında bile değiliz. Mucizelere ihtiyaç duyduğumuz kadar onları yine kendimizin oluşturabileceğinin farkına varmamız gerektiğini vurguluyor kitap. Yine ele aldığı konuyu gerçek hayattan örneklerle desteklemesi okurken konuyu pekiştirmemize yardımcı oluyor. Farkındalık oluşturabilecek, kendimizin ve gücümüzün farkına varabileceğimiz, bilinçlendirecek bir kitap. Süper bilinç teknikleri hakkında harika bilgilere sahip oldum. Biz farkında olduğumuz müddetce, mucizeler daima yanımızda bunu kendimize sürekli hatırlatmamız gerektiğini asla unutmayalım. Türü sevenlere tavsiyemdir. @destekyayinlari Semra #engelsizokurlaokuyoruz #mucizelerinyolu
Mucizelerin YoluMark D. Mincolla · Destek Yayınları · 202523 okunma