Herkese iyi hafta sonları dilerim canlarım bugün size severek okuduğum gençlik kurgusu ile geldim. İkincisi heyecanla bekliyorum. Her sayfasını merak okudum ay ne olmuş, nasıl olmuş diye diye bir baktım kitap bitmişti. 541 sayfa ama kendini okurturduğu icin nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Bu arada yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu. Gelelim konusuna,
Onlar lisenin son sınıfında okuyan sekiz kişilik arkadaş grubuydular. İçlerinden birinin iyiliği için bir suç işlerler. Ve bu suç ölümle sonuçlanır. Bu olaydan sonra birinin hayali gerçek olurken diğeri suçu üstlenerek hapise girmek zorunda kalır. Diğerleri ise çil yavrusu gibi dağılırlar. Her biri başka şehire gider. Bir daha görüşmezler. Taaaa ki Nil biri ile çarpışına kadar.
Yağız birilerinden kaçarken biri ile çarpışır çarptığı kişi yıllar evvel ki arkadaşı nil'dir.
Ve Yağız nil'e bir teklifte bulunur. Eski dostlarını bulmak için yola çıkarlar. Ama unuttukları birsey vardı hiçbiri eskisi gibi değildi. Birbirlerini bulduklarında da sırlar, yalanlar, bir bir ortaya çıkar. BulBurada en çok üzüldüğüm Arden koral'dı hayatı mahvolmuştu. Herkes ile bağını koparmıştı. Arden'i bulduklarında onlar ile görüşmek istemez. Onlara hiç iyi davranmaz çok kızdım ama sonra okudukça haklı oldugu nedenleri olduğunu öğrendim ve hak verdin. Bu sekizli grupta en favorim Yağız 'dı tam fırlama derler yaa çok gülerek okudum. Bebeğim yağızım dediğimde okuyanlar anladı.
Herkesi bulduklarında her şey normal iken biri onlara öyle bir teklif ile geliyor ki bakalım ne yapacaklar. Siz bu kitabı okurken ben ikinciyi beklemekteyim.
Insan kendini nereye ait hissediyorsa orasıdır yuvası derler. Benim yuvam sizdiniz, benim annem de babam da sendin.
Bu incileri benin için bile olsa dökmeyeceksin denedim mi ben sana.
Kimse ne bir başkasıyla tamamlanacak kadar yarımdır ne de bir başkasına aşık oldu diye kendini bulacak kadar kayıp.
Bu yolculuk sona erdiğinde evime döneceğim. Sen benim evimsin nilperi. Hep sendin.
@zeynep.sey
@athicanovel