Addicted serisinin sonuna geldik. Şu ana kadar okuduğum romantik türünde en farklı dile sahip seri olabilir. Ritchie'nin kalemi herkese hitap etmiyor, smut sahneler ve cinsellik üzerine diyaloglar ve espriler çok fazla, ana karakterlerin arasındaki samimilik çoğu insana rahatsız edici gelebilir. Genele bakarsak akıcılık konusunda gayet iyiydi, bundan önceki kitabı Seninle Birlikte bile fena değildi. Lily ve Rose'un doğumundan sonra karakterlerdeki değişimler çok güzel yansıtılmış. Bu kitapta da Lily ve Loren'ın tarafından okuyoruz ama diğer karakterleri de okumuş kadar oldum. Seri sonunda en sevdiğim karakter diye nitelendirebileceğim biri olmadı ama çift olarak Lily ve Lo çok büyük problemlerin üstesinden geldiler onların yeri benim için hep ayrı olacak. Seriye ait daha çıkmamış kitaplar var belki bir gün onları da çevirip yayınlarlar diye umut ediyorum. Krista ve Becca kız kardeşleri de tebrik ediyorum inanılmaz bir iş çıkarmışlar. Bu kadar uzun bir seriyi ayakta tutup okuyucuları da seriye bağlamak çok zor. Kısacası her kitabını okurken keyif aldım, son kitapta bazı yerlerde gözüm doldu çok ama çok güzel bir seri olmuş bildiğimiz romantik kitaplardan farklı bir anlatımı var kesinlikle şans verilmeli.