2025 18. kitabı
Bu seri neydi bu seri Askeri kurgu, dostluk, acı, hüzün, mutluluk, güzellikler her şey bolca ama dozunda İlk kitabın, sonunda Eylül'ün söyleyemedikleri duygularını olduğu gibi açamaması bana bile dert olmuşken canım Eylül sen nasıl dayandın İlk kitaptan biliniyor ki, bu ikili yetiştirme yurdunda büyümüşler. Hatta spoi olacak ama ne yapayım dayanamıyorum Yusuf Ali, Melek'e yani Eylül'e oradan aşinadir. Ama ki yine de emin olmaları gerekenler ve Eylül'ün kıskançlığına bir son vermesi gereken konular vardır. Çıktıkları o yolculuk bazı şüphelerin açıklığa kavuşmasına eee bir de çiftimizin kavuşması gerekiyordur. Ama yine de işte bazı kavuşmalar olmaz. Yusuf Ali, mecburi bir göreve gider. Gider gitmesine de bütün tim dönsede bizim ki bir türlü dönmez. Ama merak etmeyin bazı kavuşmalar mahşere kalmıyor. Çok konuştum çok spoi verdim bence yeterince. Her ne kadar bu ikilinin arasındaki aşk, o çekim, Eylül'ün hatırlaması gerekenler olsa da, bir de beni en çok etkileyen... Aileleri tarafından bırakılma nedenleri oldu. Öte yandan, İsmet'e de mutlu bir son istiyordum. O da oldu, Derya ile. Ahh bir de Cüneyt ve Cansu'yu yok mu Çok güzeldi be gerçekten, çok güzeldi. Güzel ve sonu beni mutlu eden bir veda oldu. Böylesine akıcı, elinizden bırakmadan okuyacağınız bir kurgu arıyorsanız, sonsuz tavsiye.
Kış Rüyası VisalAyşenur İnce · Parola Yayınları · 2025257 okunma