15 yıllık tecrübe ile edindiği bilgi ve bununla gelen özgüveniyle tedavi için gereken besinleri önerebiliyor ve reçetelerini bilimsel bir titizlikle güler yüzle hazırlıyor danışanlarına Nilay Hanım.
Danışanlarının memnuniyet dolu ifadeleri satır aralarında bizlere sunulmuş.
"İnsan karşısına ne çıkarsa çıksın ne güzellikler ne sorunlar yaşarsa yaşasın aslında teşekkür etmeli. Ama 40 yaşına varmak üzere olduğum bu dönemde en çok fark ettiğim şey teşekkürlerin en büyüğünü kendime etmem gerektiği." diyor, bu süreçte kendini sevmek ve olumlu bir şekilde yoluna devam etmek istikrarla çok önemli.
Her duruma uygun diyet listeleri ilgimi çeken bir başka detay. Mutfağımda kolayca ulaşabileceğim malzemelerle sağlıklı bir yaşam mümkün.
"Sizlerin bana olan inancı ve her yeni güne kötü başlamama engel olan sevgi dolu yüzlerce mesajınız sayesinde emek vermeye enerjik olmaya bilgilerimi gönüllü paylaşmaya ve bilgimin zekatını vermeye her zaman inandım."
Kendi hayatından da kesitler sunan yazar zor olan bir diyet süreci ve hayat hikayesinde nasıl başarıya ulaştığını gözler önüne seriyor. Ödem, yanlış beslenmenin neden olduğu hastalıklar, menopoz dönemi beslenme, hangi organ hangi besinleri daha çok sever, vitaminler ve mineraller, detoks diyetleri, tarifler kısmı altını çizdiğim yerlerin çokça olduğu bölümler.
Keyifle okunan bir başucu eserini keşfetmek mutlu etti, eşlik edenim kitapfisiltisi sevtap teşekkürler
@nilaykececi
@inkilapkitabevi
#yenibirbaşlangıç
Reklam değil tavsiye
~
"Hayata karşı duruşunuz çok önemli. Kim ne söylerse söylesin kendinize inanmaktan geçiyor başarı."
~
"Olay, ne yediğinizde değil ne kadar yediğinizde. Ertesi gün dengele; hayat mottomuz. Çok üzüldün ertesi gün dengele, mutlu ol. Çok yedin ertesi gün dengele, az ye. Hayat hep bu denge değil mi?"