TESLİM OLUNCA
2025 21. kitabı
Okunma: 24 Mart 2025 23:16
Herkese Merhaba, Baya hevesle başladığım bir kitap oldu ama tabiki hüsran ile sonlandı. Mafya türü kitapları gerçekten seviyorum ama Gabrielle olmamış be yazamamışsın...gerçekten sevmek istiyordum bu sefer... hiç ama hiç beğenmedim, yazık oldu. Konu olarak begendim ama ilerleyiş ve karakterler aşırı sacma ve kötüydü. Şimdi ilk sayfaları okurken baya heyecanla okuyorum, ay dıyorum kesin sevicem öyle bir heyecan, dedim kadın karakter zayıf olsada cesurluk yaptı kocasını vurarak kızı kurtardı. Dedım aferın kızz... ilk önce şunu belirtiyim vale’nın kocası satıst bir psıkopat , invazı verilen kişileri işkence ederek öldüyor ve bu işkecelere vale’yı katıyordu. Vale bu yüzden büyük bir tranvası var... ailesi onu bu adama satarak vermiş zorla... işte en sonunda genc bi kızı kurtarır onla kaçar.. ve ıbazaya gelir. Buraya kadar sorun yok; sorun bundan sonra başlıyor... Bu Vale normalde korkak , kimseye sesi cıkmayan, herkesin sözünü dinleyen biri ve sorunları olan biri ama nedense bu başrol adamla karşılaştıkları anda itibaren bu mal kız karaktere bir özgüven geldi. Bakın öyle böyle değil, adam bunun patronu , işvereni adamla sanki kendisi patronmuş gibi konuşuyor... hakaretler işte örnek şu adamın odasını temızlıyor kendisi bir gece kulubun temızlıkcı olarak işci adama diyor ki ‘’ çekil şurdan , kendine başka bir yer bul, burayı temızlıyorum.... tarzı şeyler lennn sen nasıl bir yürek yedin... kocana tek bir sesin cıkmıyordu. Ama bu adama maşallah... Başrol adam ise hayatında hiç kadın görmemiş gibi tavırlaydı zaten. İkisinden gram hoşlanmadım... güya kızın tranvası vardı , hiç bahsedilmedi, sonrala doğru bir şeyler olduda boş yani... özgüven sahibi olan kızımız kendisi fahişe olarak lanse etmeye çalışıyor, hiç korkusu yok ama sonra adam bunu koruyunca sen kimsin havalarına giriyor... devamlı böyle şeyler oluyor... sonra zaten devamlı seks seks seks başka bildikleri bir şey yok... asla bir duygusal bir şey yok... adamda hıssedıyorsun, yanında ayırmaıyor korumaya calışıyor ama kadın karakter aşırı bencil asla aşık olduğuna ınanmadım... zaten kitabın sonuna kadar sevdiği dahil bir şey olmadı... hep ya gitme derdinde yada adamla seks derdındeydı. İşte sonunda hanfendi lütfendi de evlendiler... son 2 sayfa kalmış kitabın bitmesine hala gitme derdindeydı, adam onun için bir şeyler yapmış, sevdiği söylemilş boştu... Bir kaç mafyatık olaylar oluyor tabi oralarda aşırı sıkıcıydı begendım. Asla aşk beklemeyın yok,adamda varda kadında yok adam peşinde köpek olmuş... seks üzerine kurulmuş, birkaç mafyatık olan bir kitap, tavsıye etmıyorum... en kötüsü ne sizce, diper kitapları merak ettim... karakterler kitapta gecıyor ve merak uyandırıcı, yardırsamda okurum gibi bakacazz hahah
Dark romance
Teslim OluncaGabrielle Sands · Artemis Yayınları · 2025626 okunma