2025 28. kitabı
Okunma: 25 Mart 2025 22:23
Teslim Olunca kitabının yorumu ile geldim.Ortalama kaldı benim için kadın karakteri pek sevemedim.Heyecanlı kısımlar olsa da yazar bende istediğim etkiyi oluşturamadı tam. Konusu kısaca,Valentina,mafya olan babasının infazcısıyla evleniyor.Ama adam tam bir psikopat.Kocası, babasının cezası kesmek istediği kişileri evin bodrumuna getirip ,her türlü işkenceyi Valentina’ya yaptırıyor ve bundan zevk alıyor.Bir gün eve gencecik bir kızı getiriyor.Valentina buna daha fazla dayanamıyor ve kocasını vurup kızla evden kaçıyor.Eve geri dönüşü olmadığı için kendini önce İspanya ‘da sonra da İbiza’da buluyor.Burada iş ararken gece kulübü sahibi Damiano ile yolları kesişiyor. Spoiler!!! İlk olarak Valentina’yı hiç sevmedim.Damiano’nun aşkı bana daha çok geçti.Yani neredeyse son sayfaya kadar kadından tek bir atak gelmedi.Sadece birlikte olup durdu .Damiano ise böyle onu görür görmez sanki daha önce hiçbir kadın görmemiş ki onun her dediğini kabul etmesi falan bana gerçek dışı geliyor.Onun hemen etkisine kapıldı,onu başka bir şey düşünemez hale geldi falan .Yani aralarında elbette bir çekim olacak ama yazar bu ayarı tutturamamış bence.Bir de Valentina hep sessiz ,ailesi ne derse ona razı göstermiş bir kadın.Ama Damiano’ya karşı tavırları çok atarlıydı.Hiçbir şeyden korkmadı .İlk etapta mafya olduğunu bilmiyordu ama gece kulübü işletiyor sonuçta muhakkak kirli işleri vardı.o O tavırları falan yürek yemişti yani.Yaşanan olaylar güzeldi ,heyecanlandığım ve şaşırdığım kısımlar oldu.Potansiyeli vardı kesinlikle daha çok sevebilirdim ama ortalama kaldı maalesef. Seriye devam edeceğim.İkinci kitaptaki karakterleri de gördük bu kitapta ,merak ediyorum.
Teslim OluncaGabrielle Sands · Artemis Yayınları · 2025626 okunma
1.274 Gösterim
Bire bir aynı şeyleri düşünüp yorum yapmışızzz 👍😉 ben puanı 4 verdim acımadım ahhaha
readbooksread
Aynen yorumunu okudum☺️ben puan konusunda daha bonkörüm galiba😂böyle şaşırdığım yerler oldu daha düşüğüme gönlüm vermedi .Diğer çiftleri de merak ediyorum gerçekten