2025 57. kitabı
Okunma: 26 Mart 2025 00:58
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Gülbahar Bilgin kaleminden Kedi Mor'un Maceraları-II adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Serinin ilk kitabında Rana,Arda ve kedi Mor'un Dünya'da ve bir gezegenin içerisinde yaşadıkları maceraları okumuştum. Serinin ikinci kitabında ise Kedi Mor'u kendisini Pelin'in evinde buluyor. Pelin kim mi hayvansever bir bayan. Pelin'in evinde kimler mi var tamı tamına sekiz köpek. Bu köpekler öncelikle hayvan barınaklarında,çöpte sokakta ve daha birçok alanda yaşayıp zorluklar yaşamış sonrasında Pelin'in evinde yaşayan köpekler. Bu köpekler bu eve nasıl mı geldi işte bunları ve dahasını köpeklerin ağzından öğreniyoruz. Sonrasında Kedi Mor'u kendisini Adana'da buluyor ve burada ise Ada ve Derin adlı iki kardeşin anne ve babasını bulmak için Ada,Derin ve Kedi Mor'un gittikleri Adana Arkeoloji Müzesinde neler yaşadıklarını okuyoruz. Yazarımız kitapta yardımlaşmak,hayvan sevgisi,iyilik gibi birçok konuya değinmiş. Kitabın son sayfasında ise kitabı okuyan çocuklara dair yöneltilmiş çeşitli sorular yer almaktadır. Serinin bu kitabını yine severek ve heyecanla okudum. Şimdiden okuyacak olan çocuklara keyifli okumalar dilerim. Yazarımızın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
Kedi Mor’un Maceraları 2Gülbahar Bilgin · Özyürek Yayınevi · 20221 okunma