·384 syf.····Okunma: 27 Mart 2025 17:10 Herkese Merhaba,
Eskilerden devam edıyoruz. Yine historical kitap ile devam ediyoruz. Öyle elime aldım dedim bunu okuyayım... idare ederdi, kötü demem kitaba, iyidi.
Konuya gelirsek; Marcus Reece, zamanının büyük bir kısmını kardeşi David çeşitli belalardan çekip kurtarmakla geçirir. k David, Marcus hayatını tamamen değiştirecek bir şey yapar… okumak ısteyenler olur o yüzden tam ne olduğunu belirtmiyorum.
Kitap idare ederdi. Kadın karakter bir tık daha iyidi, ne istediğini bilen bir kadındı tabi, erkek karakterde iyidide yani, en başlarda aşırı uyuz oldum ama ona kadını baya aşağaladı yani uyuzzzz sonra kendine geldi iyi oldu. Şimdi kitapta cok fazla bır araya gelmıyorlar ne ara bırbırlerine karşı bır şeyler hıssetmeye başladılar anlamadım. Aynı şatonun içinde karı koca bır araya zor geldı... geldıklerinde alev ateşti ama smut sahneler guzeldi beğendim. Daha iyi olabilirdi. Şeyi sevmedim, herşeyi yapan david yani erkek karadeşini cok cabuk affeti, adamın yaptıklarına yanına kar kaldı, kötü bır karakter değil ama aşırı bencil biriydi... neyse mutlu son.
Tavsiye edilir.. serinin devamı bizde cıkmamış, kucuk kız kardeşi merak etmıştım ama kendi kitabın konusuda baktım aşırı kötü geldi hiç bulaşmayacağım. David merak ettığım biri olmadı.