2025 61. kitabı
Okunma: 28 Mart 2025 00:24
The Cartel Brotherhood adlı iki kitaplık serinin ilk kitabı yazarı ilk okuyuşum ve bence çok güzeldi . On puan bile verebilirdim ama kitabın yarısından sonrasında özellikle aşırı bir karakter boğuntusu yaşadık o olmasa . Ana çifte bayıldım yaşları oldukça büyüktü mesela . Elodie evden ayrılmış üç yetişkin oğlu olan boşanmış 49 yaşında hoş bir hatun . Maddi durumu gayet iyi on senedir gayet satan gerilim kitapları yazıyor . Bir gün evin dışında iş yaparken bir adam koşup yardıma geliyor . Enrique Kolombiya Kartel'inin Güney Amerika bölümünü yöneten Başkan yani Jefe de jefes . Hatuna yardım edip tanıştıktan sonra soya adları geçmiş hayatları pek konuşmadan sabah koşuları akşam yürüyüşleri derken tanışıklık dostluğa gidiyor . Bu arada abimiz yaşına (ki hatundan 8-9 yaş kadar büyük )göre kapı gibi ve yakışıklı ilk karısı ölmüş . Hikayenin bu kısmı güzel yavaş ilerleyen bir romantizmdi dedim sakin mülayim akıyor hoş . Sonra bir anda ters köşeler şok gelişmeler başladı kitap resmen şahlandı o derece diyorum . Çiftin birbirlerine olan takıntılı hallerine aralarında olan uyuma bayıldım. Karakterler güçlü Enrique zaten tek kelime ile şahane :D O kadar zorlu şeylerle uğraşılınca her şey daha bile kıymetli oldu . Bazen böyle hiç umulmadık güzel şeyler yakalanıyor ve en sevdiğim şey :D
Cartel King: EnriqueSabine Barclay · ‎ Oliver-Heber Books · 05 okunma