2025 3. kitabı
Okunma: 30 Mart 2025 10:01
Her zaman söylerim her kitabın okunması gereken bir zamanı olduğuna inananlardanım. Bu kitap aylar önce kendim için hediye paketi yaptırıp doğru zamanda okunması için kitaplığımda bekliyordu. Bugün sabahın erken saatinde yağmur ve kahvenin yanında bana eşlik etti. Yaklaşık 3 saatte, bir an olsun elimden bırakamadığım uzun zamandır istediğim bir anı keyifle yaşamış olmama vesile oldu. Kitabın başlangıcından, süreç içerisinden, sonuna kadar her bir anında kendimden çokça şey bulduğum yeri geldi adaşımdan yeri geldi sevdiği adam Ahmet’ten. İnsan isteyince ne kadar güzel seviyor,sadece sevmek değil, güzel sevmek, ince düşünmek. Okurken en çok etkilendiğim şeylerden bir de kaşık hediyesi. Bir kaşık ne kadar anlamlı olabilir ki ? Yazarımızla beraber bir erkek tarafından böyle şeyler düşünülebileceğini okumuş olmak güzel. Bir yerlerde ruha iyi gelen, ince düşünceli karşısındaki kadına karşı hassas davranan erkekler illa vardır. Kitapta yaşanılan her kişi ve olaylarla yollarımızın kesişmesi dileğiyle. Kendi adıma yazarımızın her kitabını heyecanla okuyup bitirdiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Eğer bu aralar sizi çok yormayacak güzel bir aşk hikayesine ihtiyacınız varsa kesinlikle Mümkünse Sadece SeninleMümkünse Sadece Seninle tavsiye ediyorum. Ahmet BatmanAhmet Batman kaleminize sağlık.
Mümkünse Sadece SeninleAhmet Batman · Destek Yayınları · 2024341 okunma