·520 syf.····Okunma: 31 Mart 2025 01:52 Evetttt çok güzeldi yaaaa.Açıkçası on verecektim fakat beğenmediğim bazı noktalar oldu.Öncelikle Fetih aşığım sana ya fena halde hem de çok hoşuma gidiyorsun.Zeliha ah benim üzümlü kekimmmm çok üzülüyorum sana:(
Kendisiyle neredeyse yaşıtız bi de gerçekten başına gelenler çok üzdü beni.Efsunu sevmeyenler olmuş ben açıkçası sevdim onda sıkıntı yok fakat son sayfalara doğru ilişkileri hoşuma gitmedi yani birbirlerine herhangi bir aşk itirafı yapmıyorlar hadi onu da geçtim efsun içinden bile aşkla ilgili bi şey geçirmiyor.Ama sürekli bir sarılma el öpme falan yani o yüzden bi dedim ne oluyor lwkdmwmmfmw.Birde sonda olan olay ya efsun canım benim aşık değilsin ki ne hissettiğini biz bilmiyoruz ki yani bilemedim tepkisi bi tık abartı gibi.Eğer ki Efsunun iç sesinde bize ipucu verilseydi sorun olmazdı o yüzden puan kırdım birdeeeee yazım dilini betimlemeleri çok fazla beğenmeme rağmen editör hatası olduğunu düşündüğüm sürekli olmaması gereken kelimeler vardı.Not olarak düşülmüş şeyleri de basmışlar yani.He bi de Zühre iğrençsin lqldmwmdmmwmdmw
Ay çok uzun olduuuu ikinci kitabı da sipariş verdim umarım onu da severek okurummm.