·412 syf.····Okunma: 01 Nisan 2025 09:40 kitap , kıyamet sonrası bir dünyada geçen fantastik bir romantik hikayedir. kitapta 2 karakter öne çıkmaktadır Simon ve Sage dir. gizemli "Yabancılar"la savaşmak zorunda kalan ve hayatta kalmak için birlikte çalışmak zorunda kalan Simon ve Sage'in ve arkadaşları etrafında dönüyor.
kıyamet sonrası dünyanın dehşetini ve umutsuzluğunu canlı bir şekilde tasvir ediyor, insanların soyunun devam etmesi için çırpınan gruplar ve ölümsüz olmak için herşeyi yapmaya hazır olan gruplar bulunmaktadır.
kitapta Simon, karanlık bir geçmişi olan karmaşık bir karakter, ancak Sage'e olan sevgisi onu daha iyi bir insan olmaya itiyor. Sage ise zeki, bağımsız ve hayatta kalmak için savaşmaya istekli güçlü bir kadın.
kitapta fantastik öğeler yer alsa da olayların detaylı ve akıcı olmasından çok Simon ve Sage arasındaki romantizm ağırlık vermesi benim adıma güzel değildi. ama üslup ve akıcılık açısından iyiydi kitap, bir çırpıda okunacak nitelikte. sonun ise açık olarak kalması seri halinde olmasında kaynaklanmaktadır. seri olduğunu okurken anlamam ve yıkılmam :))) neyse artık yapacak bir şey yok onu tamamlamaya mecalim yok. belki boş zamanda diğer kitapları alır tamamlarım.
romantizm severler açısından okunabilir bir kitap ama benim gibi sevmeyenler için orta halli bir kitaptı.
okunabilir ama tavsiye edilir mi emin değilim.