2025 12. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2025 00:00
(Yorumlarım diğer 4 kitabı okumuş dostlarım içindir, spoiler içerir) Aslında serinin son kitabı gibi gözükse de esasında serinin 2. Kitabı diyebiliriz. Ölüm Emri kitabında her şeyin nasıl başladığını ve virüsün beşeri olduğunu öğrenmiştik, ayrıca Teresamız yani Deede'nin hayatına da şahit olduk. Teresa'nın geçmişe bu kadar şahit olmuşken Thomas yani Stepken'ın geçmişinin üstün körü anlatılması esasında üzücü. Ama Son İsyan kitabında çoğunluk hafızasını kazanmıştı, Thomas dışında ve ben şahsen çok merak ediyordum. Bu kitap tam o noktada ilaç oldu. Thomas aslında İsyan'a güvenmemeyi, Labirent'e güvenmeden öğrenmiş ama tüm anıları silinmiş... Eğlenceli bir kitaptı. Hele ki o efsane üçlüden sonra onların arka planını doldurmak çok güzel bir fikir. Tabii okurken sürekli anılarım canlanmadı değil, aslında hepimiz biraz Thomas yerine konulduk... İnanılmaz bir eser ve seri. Film serisini de çok severdim ama James Dashner filmdekinden daha iyisini yazmış. Ava Paige'ye de biraz sövdük ama hak da etti yani. Tekrar okunması gereken inanılmaz bir eser.
Labirent: Virüs KoduJames Dashner · Pegasus Yayınları · 20163,602 okunma