2025 43. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2025 14:35
HEATHER BURCH-AĞLAYAN SÖĞÜT . . . Dört farklı hayatı birbirine bağlayan bahçesinde kocaman bir söğüt ağacı olan kocaman bir malikane içindeki hayatları konu almış kitabımız. Her yaz tatilini Florya Körfezi'ndeki Gaslapm Adası'nda geçiriyordu.Annesi tarafından dışlanan hayaletlere ve perilere inanan Charity 31 yaşında genç bir kadındır. Büyükannesinin yaptığı yemekleri ve onları yemesi çok büyük bir zevkti, büyükbabasıyla da yaptığı çömlekler onu çok mutlu ediyordu .... Taa ki bir yaz aniden büyükannesinin ölüm haberini alana dek. Bu ani ölümün gerekçesini bahçedeki büyük söğüt ağacına bağlamaktaydı. Çünkü efsaneye göre söğüt ağacının bir dalı yere değerse hayatındaki bir kişiyi alıp götürmesine inanıyordu. Büyükbabasının ölümünden sonra da bu malikane Charity'e miras olarak kalır ve oraya yerleşir. Kızı ve eşini kaybeden komşusu o Dalton ile yakın arkadaş olup söğüt ağacının gizemini birlikte çözeceklerdi. Sırlarından kaçan büyük amcası ve evden kaçan Daisyde malikaneye dahil oluşuyla olaylar hız kesmeden devam etmeye başlamıştı. Bu kitapta koşulsuz sevgiyi ve bizi biz yapan huylarımızı kabul etmemizi ve bağışlamanın ne kadar güzel bir özellik olduğunu aşılıyor. Gerçekten içinizi ısıtacak çok güzel bir eserdi ben severek okudum.
Ağlayan SöğütHeather Burch · Arkadya Yayınları · 2017178 okunma