2025 2. kitabı
Sümmün bükmün ümmün amin..Münevverin her zor durumda okuduğu duasını her zor anımızda kullanılmak üzere hafızamıza yazıyoruz.. Aslında çok güzel başlamıştı münevverin tatil macerası.. Gittiği zaman kardeşlerine anlatacağı için hafızasına yazıyordu her şeyi ama bilemedi başına gelecekleri..terkedilmesinin acısını çok zor atlatmışken artık mutlu devam etmeliydi hayatı..Koca hala,İbo,ahretliği birgül ve tokmiş bakkal ve tüm mahalleli ile çok güzel bir hayata adapte olmuştu münevver.Her sorusuna cevap veren karizmatik solcu ibosu, her gittiği yere onu da taşıyan koca halası, kan kardeşi olmaktan korkup ahretlik edindiği birgülü, kendine hayran mahallenin diğer çocukları ile keyifli oyunları, denizlere gitmeleri, panayırları gezmeleri okula başlama heyecanı derken birden tepetaklak oldu hayatı..Önce tokmiş bakkalın ölümü ile mahalleye çöken hüzün devamında darbenin evlerine düşürdüğü gölge ile hayatı allak bullak oldu garibim münevverin..Hayat zaten hep tam da her şey yoluna girdi dediğimiz anda tepetaklak etmez mi bizi
Tatil KitabıMahir Ünsal Eriş · Doğan Kitap · 2024657 okunma
1 +1'leme