2025 20. kitabı
Okunma: 16 Mart 2025 13:06
Polisiye severler buraya kitabımız seri bir kitap olmasına rağmen bağımsızda okuna biliyor bunu ilk başta söylemek istiyorum kitapta önceki kitaplardan biraz biraz hatırlamalar olsa da biz okuyucular buna pek kafayı takmıyoruz ve rahatlıkla okuya biliyoruz. Normal de cinayet polisiye kitaplarında hep katili ararız değil mi ama yazarımı hiçte böyle yapmamış katilimiz en başından belli cinayetleri işleme sebebi bile belliyken nasıl oluyor da soluksuz ve ters köşeler barındırarak okuyoruz eeee bu da yazarın kaleminin sihir diye biliriz. • Normalde durağan başlayan başlayan kitabımız bir müddet böyle devam etse de sonun da temposunu arttırıyor. • Kısaca konusundan bahsetmek gerekirse; Oslo şehrinde kayıp iki kadın bu iki kadın arasında ki tek ortak nokta ünlü bir emlak sahibinin vermiş olduğu partide bulunuyor olmaları. Ilk kurban bulunduğun da katilin yapmış olduğunu düşündükleri izler vardır ve ikinci kurbandan sonra bunun bir seri katil olduğu anlaşılır. Tabi bu evrede olayın içine artık Harry Hole geliyor. O artık bildiğiniz ünlü polis değildir evsiz barksız alkol batağına düşmüş biri olmasına rağmen keskin zekası ile kendinden sıkça söz ettiriyor. Ve bu dava için Los Angelsten Oslaya getirtiriliyor. Ama onun gelmesi çağıranları için hiçte ucuza gelmiyor.. • Peki Harry zekası ile bu cinayetleri çöze bilecek mi katili bula bilecek mi katil neden böyle cinayet işliyor hepsi ve fazlası kitapta okumanızı öneririm.
Kanlı AyJo Nesbo · Doğan Kitap · 2025209 okunma