2025 36. kitabı
Okunma: 06 Nisan 2025 14:38
serinin bu kitabına da bayıldım yazarın karakterlere verdiği acıları okurken o kadar hissediyorum ki, onlarla üzülüyorum. Bu kitapta yine Thea’nın zorluklarını öğrendik. Ve aşırı üzüldüm. Bir kadın için felaket bir durum ve Thea gerçkten çok güçlüydü. Bu durumun altından kalkabilmek o kadar kolay değil bence. SHEP, tam bir altın boy spsmspsmls . Küçükken terk edildiği için hep kendini göstermeye çalışmış ve insanlara yardım etmiş birisi. O yüzden Thea’ya da yardım ermek istiyor ve aralarındaki arkadaştan aşka böyle başlıyor. Shep, çok düşünceli bir adamdı. Thea’yo asla zorlamadı, bir kere bile kötü bir demedi ya da yapmadı. O kadar güzellerdi ki birbirlerinin yanında olup yaralarını sardılar. Gerçkten yazar bu serideki çiftlerin arasındaki dinamiği çok güzel yazmış. Okurken asla sıkılmıyorum. Sonlara doğru olaylar oluyor ama hep haklı nedenden olduğu için sinir olmuyorum. Seride okumadığım bir litap kaldı onu da kısa zamanda okuyacağım. Bu arada seri daha bitmedi, üç kardeş daha var apmalxld.
Delicate EscapeCatherine Cowles · The PageSmith LLC · 20246 okunma