·360 syf.····Okunma: 07 Nisan 2025 00:00 Merhaba,bugün biraz Efsane’yi konuşacağım.
Öncelikle Efsane’nin konusu,Formula 1 adında ki araba yarışının(kitapta bazen yarışçılara pilot deniliyor ama araba)Efsanesi Noah Slade,2 yıl önceki kazadan dolayı Santiago Allatore’a düşmanlık duymaktadır.Fakat takımı Bandini, onu kendi takımına almasıyla herşey alt üst olur, çünkü Noah abisinin yanında seyahat edip blog çeken Maya Allatore’a aşık olmuştur.
Öncelikle kitap çocuk okurlara uygun DEĞİL çünkü 3-4 kez smut geçiyor.Ama yorumlarda okuyan çocukları gördüm.Açıkçası ben çevirisini beğenmedim,çünkü kitabın çeviri olmayan hali daha sarıyordu.Ben bile daha düzgün çevirirsin kelimeler daha düzgün çevrilmeliydi.
Karakterlerden bahsedecek olursak,Noah Santi’nin demesiyle “Önüne geleni beceren” olarak tanımlanan tek gecelik ilişki adamı . Maya ise ömürlük ilişki tarafında,çelişki oluyor bu konuda.
2.Kitapta Sophie ve Liam’ı 3.Kitapta Elena ve Jax’i son kitapta Chloe ve Santiago’yu okuyormuşuz ama daha son kitap çevrilmedi. Aynı zamanda ilk kitapta Elena ve Chloe’nin olmadığını belirtmek isterim.
Puan kırmamın sebebi kesinlikle “saçma” tabirler ve çeviri.Umarım incelememden yararlanmışsınızdır.