2025 68. kitabı
yazrı daha önce okuduğum için dilinin genel akışının güzel olduğunu zaten biliyordum . Bu kitapta gayet hoş çıktı yine baştan sona zevkle okudum ana çift ve bonus olarak çocuklar çok tatlıydı . Rowan 43 yaşında ünlü ve zengin bir avukat üç sene önce karısından boşanmış ve bir sene önce eski karısı ölmüş . Üç çocukla erkek kardeşinin yardımı ile idare ediyor ama mecbur dadı tutması lazım .Büyük kız 16 yaşında ortanca oğlan 10 ufaklık 6 yaşında sevimlicik bir kız . Elianna 25 yaşında çocuk pisikolojisi bakımı ile ilgili eğitim almış aklı başında bir hatun . Ve annelerini erken kaybetmiş bir aile olarak kız kardeşlerine bakmış . Market alışverişi sırasında Rowan'ın en küçük kızı amcasından uzaktayken rafları devirmek üzereyken karşılaşıyorlar . Amca Elianna'ya dadılık işini abisi adına teklif ediyor ve bu şekilde işe başlıyor Elianna . Elianna'nın çocukların her biriyle harika bağı olması çok hoşuma gitti . Gayet hoş yavaş ilerleyen çocukları tanıdığımız bir akış ile gitti kitap çok uzun süre çift aksiyona girmedi . Buda olayın akışın doğal ve güzel olmasına sebep oldu . Ben gayet zevk alarak okudum :)))
The Nanny is Off LimitsQ. B. Tyler · Independently published · 017 okunma