2025 29. kitabı
Günaydın millet Bugün size Mahalle kurgularının kraliçesi @payelll_ kitabıyla geldim. Sıcacık samimi senden benden Plaza yok lüks arabalar Ha o var.Canım Ali Asım bir arabası var ama adam tamirci. Neyse konuyu dağıtmayalım baştan alalım Gülru çalıştığı hastanede meslektaşı olan ş*refsizin biriyle birliktedir.Bir gün gece nöbetine kaldığında Ona yemek götürmek ister.Gittiğinde bu adamı başka bir asistanla uygunsuz bir şekilde görür.E tabi canım kızım benim pılını fırtını toplar şehri terk eder.Tayinini İstanbul'a ister Kuzguncuk Devlet Hastanesi'ne acil doktoru olarak atanır.Amacı tus girip uzman olmaktır.Ali Asım'ın Babadan kalan evini kiralamak ister.Ev tamirhanenin üstündedir. Ali Asım pek gönlü yoktu ama Nimet anne evi Gülru kiraladı.Nasıl kiralamasın kızının doğumuna yardımcı oldu kızını ölümden kurtardı. Neyse Hikayemiz şimdi başlıyor Ali Asım yüreği yaralı ,kadınlara güvenini kaybetmiş tamirci diye eziklenmiş ve sevdiği tarafından zamanında bunlardan dolayı terk edilmiş. Dalyan gibi çocuğum yine nasıl terk ettin ya Mine de ayrı bir detay.Onu vermeyeceğim okuyup Siz sinir olun .Gülru onun saçını başını elit kişiliğine yakışır şekilde yoldugunu söylemem. Gülru aldatılmış ,Ali Asım aldatılmış terk edilmiş kördüm bakakaldım hesabı kısaca ikisinin de kimseye güveni yok ama işte Kader Siz planlar yaparken Hayat size neler yaşatır neler .Mahallenin WhatsApp ihbar hattı olayları dakikasında öğrenmenizi sağlıyor .Hele o gençler o üniversiteli gençlerin eğlencesi Ah Sedam ya çok fenasın cokk Gülnur'un yakın arkadaşı Zümrüt harbi delikanlı ya çat çat severiz böylelerini .Ali Asım'ın da yakın arkadaş çok ama bir tane Komiserim var Ekrem mıç mıç Ekrem. Oğlum Ekrem vuracaksın elini masaya geçireceksin sözünü her kadın mıçtan hoşlanmaz vallahi ben demiyorum Zümrüt diyor. Ama yine de temiz aile çocuğu zor bulunur tam evlenilecek adamsin Abooo tüm kitabı anlattım size bir şey kalmadı dermişim Okuyun o sıcaklığı, samimiyeti hissedin. Yan karakterler olaylara nasıl dahil oluyor,dibiniz nasıl düşüyor öğrenin . Okuyun efendim okuyun #tavsiyemdir
2025 Okuma Raporları
Akasya SokağıPayelll · Parola Yayınları · 2025235 okunma