2025 32. kitabı
Merhabalar Efendim. Sizlere kalemine aşık olduğum Yazardan yine okurken aşık olduğum bir kitabı ile geldim. ️ Aşklarını keyifle yaşayan Wes ve Liz çifti üniversiteye gidip 1. sınıfa başlamak üzereyken bir trajedi yaşanır ve Wes üniversite okumaktan vazgeçilmek durumunda kalır. Bu trajedinin getirdiği sorumlulukların altından kalkamaz ve hiç istemese de Liz'den ayrılmak zorunda kalir. 2 Yıl sonra işler biraz olsun düzelir ve üniversiteye geri döner. Artık hayatında az da olsa yoluna koymuştur ve Liz'i kendine tekrar aşık etmek için her şeyi yapacaktır. Takii Liz'in bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenene kadar.. O kadar çoook sevdim ki bu kitabıı. Efsaneydiii Filmlerden daha güzel kitabını okurken tek kitaplık bir seri olduğunu düşünmüştüm ve bu kitabın haberi çıktıktan sonra çok şaşırmıştım. 'Yazılacak her şeyi yazıldı, daha fazla ne yazılabilir ki' diye düşünürken bu kadar mükemmel bir kitap okuyacağım aklımın ucundan geçmezdi. Wes ve Liz çiftini o kadar çok özlemişim ki her satırını heyecanla okudum ve bir günde bitti. Wes'in yaşadığı şeyler gerçekten çok üzücüydü ama buna rağmen hala sevdiği kızı düşünebiliyor olmasına ayrı eridim. Liz’in erkek arkadaşı olduğunu öğrendikten sonra bile kendini affettirmekten asla vazgeçmedi. Çok güzellerdi yaa. Ve finali de bu güzel kitaba yazılacakt en güzel son ile bitti. Bu çifti hiçbir zaman unutmayacağım. Ben kitaba bayıldımm. Eğer konusu ve Trope'ları ile ilginizi çektiyse mutlaka ama mutlaka bir şans verin derim.
Filmlerdeki Gibi DeğilLynn Painter · Artemis Yayınları · 2025284 okunma