·304 syf.····Okunma: 06 Nisan 2025 22:10 Bir dünya düşünün herkes kalbini aldırmış. Kötü duygularla beraber iyi duygular da gitmiş insanların içinden. Anneniz, babanız, ablanız, arkadaşlarınız hepsi kalbini aldırmış ve her geçen gün sizden uzaklaşıyorlar, aranızdaki sevgi bağı kopuyor. İşte böyle bir dünyada kalbini aldırmayan bir tek sizsiniz.
Biz bu dünyada sevdiklerimiz için yaşıyoruz. Belki de bunca olayı bize katlanabilir kılan şey günün sonunda onlardan duyacağımız seni seviyorum sözcüğü, ve sıcak bir sarılma. Böyle bir durumda sevdikleriniz gözünüzün önünde bir bir erirken onları kurtarmak için her şeyi yapar mıydınız?
İşte bu çizgi romanda da June sevdiklerini kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Kitap aslında konusu bakımından güzel lakin çok basitçe anlatılmış. Olaylar geçiştirilmiş. Bazı şeyler hemen olsun diye olmuş yani mantık çerçevesi içinde düşünülmemiş. Bunun sebebi de daha çok çocuklara hitap eden bir çizgi roman olmasından gerek. Bundan ötürü çok bayıldığım bir çizgi roman olmadı.