Belladonna Yorumum;
2025 16. kitabı
Okunma: 07 Nisan 2025 13:39
Çoook uzun zaman sonra bir kitap yorumu ile geldim! (Şükür) Bu kitabı uzun zamandır okumaya çalışıyordum ve sonunda bitirebildiğim için mutluyum, bayağı uğraştım bitirmek için. (Rs dönemindeyim) Gelelim yorumuma; kitap benim rs dönemime gelmesi hasebiyle pek zevk alamadım doğrusu, aynı zamanda benim gibi fazlaca fantastik okuyan biri muhtemelen hikayenin başında gerçeği anlayabilir ki anladım ben mesela. Hatta anında çözdüm diyebilirim. Birtakım yerlerde canım sıkıldı, uzatılmış gibi de hissettim. Tabii rs döneminde olduğumdan da kaynaklı olabilir, herkes için geçerli değildir belki. Bir an önce gerçekler ortaya çıksın modundaydım. Sonu işe beni bayağı şaşırttı doğrusu hiç tahmin etmediğim şeylerdi. Adeta şaşkınlıkla okudum. Gerçekleri öğrenmek beni bile şaşırttı. Ama tam da keyif alamadım. Keşke daha güzel olsaydı da favorim olsaydı kitap. Normalde ben araştırıp alırım içeriği ne diye. Bu kitap Artemis Milenyum’a ait diye içeriği yetişkin değildir diye düşündüm, zira bu yayın tüm okurlara uygun yetişkin içerik olmayan kitaplar basıyor zaten asıl amacı bu olan bir yayınevi. Lakin neredeyse beş on sayfa smut okuduk. Bu beni tabii ki rahatsız etti, çünkü smut olmaz diye düşünerek okumuştum. Ve sevmediğim nokta da şu; şeytan, melek, cin gibi varlıkları neden insan gibi tasarlıyor bu yazarlar? Evet, bu kitap fantastik istediği gibi olabilir varlıklar ama eğer gerçekte de var olan varlıkları ele alıyorsan bu varlıkların insan gibi olması benim tuhafıma gidiyor ve hoşuma da gitmiyor. Neden bir ölüm meleği insan gibi mesela? Nasıl insan gibi olabilir ki? Spoiler- Percy olacağı hiç aklıma gelmedi, hele ki Elijah’ın çocuğu olmaması daha şoktu. Percy’nin ortadan kaybolması ve hiç geri gelememesi. İster istemez üzüldüm çünkü Signa sayesinde ben de sevmiştim Percy’i. Elijah karısını seven ama aynı zamanda aldatan bir adammış gibi tanıdığımız için sevememiştim lakin gerçekler ortaya çıkınca meğer ne iyi adammış! Karısını sevip de kaybedip de unutamayan adamlar en sevdiğim sanırım, sevdiğine ölümüne sahip çıkanlar! Karısının ona sarıldığı sahnede dedim ki içimden keşke şimdi o da ölse de karısına kavuşsa. Çünkü kavuşmalarını istedim içten içe.
BelladonnaAdalyn Grace · Artemis Yayınları · 20231,189 okunma
İki gün önce d&rda gördüğüm ve kapak tasarımına bayıldığım bir kitaptı:) Anladığım kadarıyla bolca fantastik kitap okumandan kaynaklı olarak çok da etkilememis seni:( Yine de şans verilebilir sanki
mahpâre
Zehra evet biliyorum papatyam 😅😁😁 ben de öyle aynı gidiyor işte