FENOMEN
2025 94. kitabı
Okunma: 16 Mart 2025 01:27
Herkese merhaba Bugün sosyal medyada oldukça ünlü Su Kalender'in sıradışı hayat hikayesi ile karşınızdayım. Günümüzde influencer kavramı artık bir meslek haline geldi. Öyle ki onların önerileri üzerine alışveriş yapıyoruz. Bu kişiler hayatlarının her anını kameraları aracılığıyla bizlerle paylaşıyor. Su da böyle biri aslında. Hayatının her anını sosyal medya aracılığıyla bizimle paylaşan gözler önündeki bir karakter aslında Su. Yeni çıkan kremini birçok ünlü isimle birlikte lansmanda tanıtır. Ancak lansman sonrası çok ünlü bir isim olan Bade vefat eder. Su Kalender'in düşmanları tek tek yok olurken kendi adaletini yaratan kıvrak zekalı ve güçlü bir kadına da tanışmış olacağız. Her şey göründüğü gibi midir? Buzdağının görünmeyen kısmında neler saklıdır? Ekranlar aracılığıyla hep gözümüzün önünde olan bu ünlü kadının sırları nedir? Ben severek okudum. Yazarın dili olsun, anlatım tarzı olsun benim oldukça hoşuma gitti. Okurken yormayan ve kısa sürede bitecek güzel bir kitaptı. Bu kitaba mutlaka bir şans verip su ile tanışmayı unutmayın. Şimdiden keyifli okumalar diliyorum 🩷
Alıntı
FenomenBurcu Üstündağ · İkinci Adam Yayınları · 2025113 okunma