Puan vermedi·320 syf.····Okunma: 09 Nisan 2025 22:30 Tom nedenini bilmediği gen kaynakli bir hastaliktan dolayı insanlardan daha uzun yaşıyor. Bu nedenle bir yerde fazla kalamıyor . Yoksa çevresindekiler yaşlanmadığını- en azından onlar kadar hızlı- anlayıp onu öldürebilir ya da deneylerde kullanabilirler. Ve yapmaması gereken tek şeyi yapar ; Rosa'a aşık olur. Tabi yıllar geçtikçe yaşlanmayan Tom artık ailesini de tehlikeye düşürüyordur ve onları korumak için hayatının en zor kararını vererek ailesinden ayrılmak zorunda kalır.
Hayatta artık tek amacı vardır, kızı Marion'u bulmak ve güvende olmasını sağlamak. Kendisi gibi uzun yaşayanları koruyan bir örgütle tanışır . Tarih öğretmenliği yaptığı okulda tanıştığı Camille'ye karşı hissettiği duygulara karşı gelecek mi,yoksa hayatı akışına bırakacak mı?
Matt Haig yine çok güzel bir kitap ortaya çıkarmış, zamanlar arası gidip gelirken Shakespeare ile tanışıyor,kaptan Cook ile yeni yerler kesfediyoruz. Bu kitabını çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.